Het is nogal wat, het organiseren van een feest of ander evenement. U moet daarbij aan veel verschillende dingen denken: van de locatie en de aankleding tot aan het eten. Over dat laatste hoeft u zich echter geen zorgen meer te maken. Draag de catering over aan ons en laat uw gasten een ware smaaksensatie beleven. Neem vandaag nog contact op om de catering voor uw evenement te regelen.

U kunt contact opnemen door ons te bellen op het volgende telefoonnummer: 035-7120000 of door een e-mail te sturen naar info@restaurantatlantique.nl.

Uw cateraar in ’t Gooi en omstreken

Hoe groot of klein het evenement ook is dat u organiseert: u wil dat het eten voortreffelijk is. U heeft vast ook ideeën over welk eten u graag wilt serveren. We bespreken samen uw wensen. Daar voegen we een scheutje van onze creatieve inbreng en ervaring aan toe, om zo te komen tot een concept dat bij uw wensen aansluit.Op basis van uw wensen, het aantal mensen en budget maken wij een passend voorstel voor u.

We zorgen ervoor dat het uw gasten aan niets ontbreekt. Dat is weer een zorg minder. Denkt u er ook aan om zelf te genieten tijdens uw eigen feest? Wij beloven het u: aan de catering hoeft u niet meer te denken.We laten graag onze creatieve ideeën er voor u op los, maar we hebben ook een aantal standaardmenu’s waar u uit kunt kiezen. Dat maakt de keuze voor het juiste eten nog makkelijker!

Catering op locatie, waar u ook bent!

Waar het feestje ook is: wij verzorgen de catering voor u. Daarnaast toveren we de locatie ook om in een prachtige feestgelegenheid. Heeft u al een prachtige locatie in gedachte, of wilt u een suggestie van ons? Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden. Restaurant Atlantique kan uw catering verzorgen in Bussum, Laren, Hilversum, Naarden en andere plaatsen in ’t Gooi, maar ook als u op zoek bent naar catering buiten ’t Gooi, dan bent u ook bij ons aan het juiste adres. Wij komen graag naar uw locatie om uw gasten te voorzien van beste kwaliteit.

Oesterprins(es) op locatie

Om uw evenement naar een nieuw niveau te tillen geeft Atlantique u de mogelijkheid om onze oesterprins- of prinses in te schakelen. Met de oesterprins(es) van Atlantique op je feest, bruiloft, bedrijfsfeest, borrel, evenement of beurs worden je gasten verwend met kraakverse oesters van de beste kwaliteit. De oesterman selecteert altijd zelf persoonlijk de beste kwaliteit oesters voor elke opdracht. Hij loopt rond tussen gasten met emmers vol oesters die hij ter plekke opent, hierdoor ontstaan steeds weer opnieuw de leukste interacties met gasten. Zo heb je een mobiele oesterproeverij & entertainment ineen! De oesterprins(es) van Atlantique komt naar elke locatie in heel ‘t Gooi en ver daarbuiten

Toch liever een hapje komen eten in ons restaurant in Bussum? Dan zien wij u graag terug

Online reseveren