Mogelijkheden

ONZE MOGELIJKHEDEN:

Iets te vieren? Een bruiloft of jubileum? Of wilt u een zakelijke lunch organiseren? Restaurant Atlantique zorgt ervoor dat het tot in de puntjes verzorgd is.
Onderstaand ziet u een overzicht van de mogelijkheden. Neem contact op voor meer informatie.

Bruiloft of jubileum

Gaat u trouwen of heeft u een jubileum te vieren? Restaurant Atlantique verzorgt uw receptie of uitgebreide lunch, borrel of diner.

Zo’n mooie dag in uw leven wordt door ons tot in de puntjes verzorgd. De mogelijkheden voor uw trouwdag zijn onder meer:

  • ontvangst met champagne en bruidstaart
  • receptie met luxe borrelhapjes
  • diner met een gezelschap (in ons restaurant: tot 45 personen)
  • een buffet, tapas of luxe borrelhapjes
  • feest met band of DJ

Babyparty

Als er een kindje is geboren breekt er een geweldige, maar ook een drukke periode aan met veel bezoek. Om de drukte over een langere periode wat te beperken is een babyparty een goede en leuke oplossing. Restaurant Atlantique neemt u graag de zorg uit handen en stelt vanaf 30 personen het restaurant kosteloos tot uw beschikking tussen 15.00 en 17.30 uur. U kunt ervoor kiezen uw gasten te trakteren op een drankje, maar u kunt uw babyparty ook naar wens uitbreiden met bijvoorbeeld een glas champagne als ontvangst of High tea, High wine of een koffietafel met luxe broodjes.

Private dining

Wilt u met een eigen gezelschap dineren in besloten sfeer? Restaurant Atlantique biedt u private dining vanaf 25 tot 45 personen. Wij maken een menu afgestemd op uw wensen.

Op aanvraag kunt u ook terecht op zondag of maandag.

Wijnproeverij of walking diner

U spreekt af om te eten met uw vriendengroep en aan het eind van de avond heeft u maar één van uw vrienden gesproken. Wilt u het een keer anders aanpakken? Ook voor een wijnproeverij of amusediner kunt u terecht bij Restaurant Atlantique. Bij een walking diner serveren we mooie gerechtjes met een vork of lepel waarmee iedereen kan gaan en staan waar hij of zij wil. Zo is niemand gebonden aan een plaats en zullen meerdere mensen elkaar spreken.

Neem contact met ons op voor meer informatie