Visrestaurant Hilversum

Visrestaurant Hilversum

Welkom bij restaurant Atlantique! Hèt visrestaurant van Hilversum en omstreken. Bij visrestaurant Atlantique kunt u een avond genieten van de heerlijkste vis van de beste kwaliteit. Met een menukaart vol specialiteiten is er voor ieder wat wils! Het kan natuurlijk altijd zo zijn dat er iemand in uw gezelschap is die niet van vis houdt. Ook dit is geen probleem. Bij visrestaurant Atlantique kunt u ook genieten van een heerlijk stukje vlees of een vegetarisch gerecht.

Mogelijkheden

U kunt bij ons terecht voor een heerlijke lunch of diner. Bekijk hier onze lunch- en dinerkaart. Daarnaast is het ook mogelijk om de catering door ons visrestaurant in Hilversum te laten verzorgen. We kunnen een op maat gemaakt menu voor u klaarmaken dat geheel aan alle wensen voldoet. Visrestaurant Atlantique is ook geschikt om met groepen te dineren. Hiervoor kunt u ook gerust contact met ons opnemen. Voor alle mogelijkheden linken wij u graag door naar deze pagina.

Kwaliteit en gastvrijheid 

Restaurant Atlantique is het visrestaurant in Hilversum en omstreken waarbij uw avond tot een beleving wordt verheven. Onze gastheren- en vrouwen staan de hele avond voor u klaar om de lekkerste gerechten te serveren en uw avond nog een stukje gezelliger te maken. Daarnaast komt onze vis van de beste leveranciers en vinden wij het belangrijk dat onze producten kwalitatief van het hoogste niveau zijn. Restaurant Atlantique werkt dan ook enkel met dagverse vis.

Bereikbaarheid

Ons visrestaurant is niet gevestigd in Hilversum maar in Bussum. Bussum is vanaf Hilversum goed te bereiken. Vanaf het centrum van Hilversum is ons restaurant binnen 10 minuten te bereiken. Ons visrestaurant is te vinden in de Kapelstraat 15A in Bussum.

Vragen? Neem gerust contact met ons op 035-7120000 of stuur een mailtje naar info@restaurantatlantique.nl