Visrestaurant Naarden

Bekijk de lunch & dinerkaart

Visrestaurant Naarden

Een gastvrij en kwalitatief hoogstaand visrestaurant in Naarden is lastig te vinden. Wilt u toch graag een keer eten bij een gespecialiseerd visrestaurant in Naarden en omstreken? Dan bent u bij restaurant Atlantique aan het juiste adres. Dit visrestaurant is gevestigd in Bussum, slechts een aantal kilometer bij Naarden vandaan.

Visrestaurant Atlantique biedt een heerlijke menukaart vol met specialiteiten rechtstreeks uit de zee. Ons restaurant is van dinsdag t/m zaterdag geopend voor lunch en diner. Bent u met een groep? Dan zijn we in overleg ook op zondag en maandag open. Voor reserveringen kunt u bellen naar het volgende telefoonnummer: 035-7120000.

Kwaliteit en gastvrijheid

Restaurant Atlantique staat voor kwaliteit, onze producten zijn dan ook altijd dagvers! Atlantique staat bekend als hét gastvrije en kwalitatief hoogwaardige visrestaurant in Naarden en omstreken. Bij visrestaurant Atlantique eet u de beste vis die met zorg bereid is. Wij vinden het ook belangrijk dat de vis op een duurzame manier gevangen wordt. Ook hebben we gedacht aan de mensen die liever geen vis eten. Het is uiteraard mogelijk om te kiezen voor vlees of vegetarische opties in ons restaurant. Voor ieder wat wils!

Mogelijkheden

Niet alleen kunt u bij ons eten, het is ook mogelijk om ons visrestaurant in Naarden in te huren voor bruiloften of andere feesten en partijen. Wij verzorgen uw dag tot in de puntjes met heerlijke gerechten of kleine hapjes. Indien u op zoek bent naar een visrestaurant in Naarden voor een avond private dining met een groep, kunt u ook bij ons terecht. Dit is mogelijk vanaf 25 tot 45 personen. Het menu wordt dan geheel op uw wensen afgestemd. Heeft iemand in uw gezelschap een allergie? Geen probleem, geef het aan ons door en wij bieden een alternatief.

Voor alle mogelijkheden verwijzen wij u graag door naar deze pagina.

Bereikbaarheid

Visrestaurant Atlantique is niet in Naarden gevestigd, maar ons restaurant in Bussum is wel eenvoudig te bereiken vanuit Naarden. Vanuit het centrum van Naarden is het slechts 10 minuten rijden naar restaurant Atlantique. Het restaurant is gevestigd in de Kapelstraat 15A in Bussum. Wij zien u graag bij ons terug!

Heeft u vragen? Dan kunt u ons altijd bellen op het volgende telefoonnummer: 035-7120000. Liever een e-mail sturen? Die kunt u sturen naar het volgende e-mailadres: info@restaurantatlantique.nl.

Online reseveren