Visrestaurant in ‘t Gooi

Bekijk de lunch & dinerkaart

Visrestaurant ‘t Gooi

Het Gooi staat bekend om haar prachtige omgeving waarin vele leuke dingen te doen zijn. De mensen die in het Gooi wonen staan ook bekend om het feit dat zij genieten van het leven. Misschien wel het bourgondische leven. In ‘t Gooi kan een goed visrestaurant dan natuurlijk niet ontbreken. Atlantique is het beste visrestaurant in ‘t Gooi en omstreken. Vanuit verschillende steden komen mensen het restaurant bezoeken.

Visrestaurant Atlantique staat voor gastvrijheid en we bereiden enkel producten met de beste kwaliteit. De vis die wij serveren is altijd dagvers en komt recht uit de zee. Tot onze spijt is niet iedereen een echte visliefhebber, maar ook dan bent u van harte welkom in ons restaurant. We hebben verschillende vegetarische opties en u kunt ook een heerlijk stukje vlees bestellen.

Een avond in ons visrestaurant in ‘t Gooi betekent niet enkel lekker eten. Onze gastheren en gastvrouwen doen er alles aan om uw avond tot een mooie beleving te maken. Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij kijken er dan ook naar uit om u te verwelkomen in ons visrestaurant in ‘t Gooi!

Bekijk hier onze lunch- en dinerkaart!

Mogelijkheden

Restaurant Atlantique is het visrestaurant in ‘t Gooi waar u terecht kunt voor lunch en diner. We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Daarnaast is het mogelijk om in ons restaurant in te schakelen voor private dining. Dit kan vanaf een groep van 25 personen t/m 45 personen.

Ook kunt u visrestaurant Atlantique inhuren voor verschillende feesten of bruiloften. We verzorgen uw avond tot in de puntjes met een op maat gemaakt diner of kleine hapjes. Dieetwensen kunnen aan ons doorgegeven worden, dan bieden wij een waardig alternatief.

U kunt altijd contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.

Bereikbaarheid

Restaurant Atlantique is te vinden in Bussum, in het hart van het Gooi. Ons restaurant is gevestigd in het centrum van Bussum in de Kapelstraat 15A.

Heeft u vragen? Dan kunt u ons bellen op het volgende telefoonnummer: 035-7120000. U kunt ook altijd een e-mail sturen naar het volgende adres: info@restaurantatlantique.nl.

Online reseveren